Kokk- og servitørfag Vg2

Kokk- og servitørfag holder til i topp moderne kjøkken og vi driver egen bistro ca. 2 ganger pr. uke. Gjestene våre er skolens øvrige ansatte og elever. I Bistroen har vi også en topp moderne kaffebar hvor du får ferdigheter i å tilberede mange ulike kaffetyper.

Kokk- og servitørfag Vg2 på Sørumsand

På Sørumsand får du opplæring i topp moderne kjøkken. Skolen har også en restaurant og kaffebar. I løpet av skoleåret får du praksis i bedrift.

Elevene på Vg 2 driver elevbedrift innenfor faget prosjekt til fordypning. De tar på seg ulike typer oppdrag, og arrangerer også gourmetkvelder som er populære både blant lokalbefolkningen på Sørumsand og ansatte. Dette annonseres på skolens hjemmeside.

Muligheter etter kokk- og servitørfag Vg2

Det er stort behov for arbeidskraft i bransjen. Etter bestått kokk- og servitørfag Vg2 kan du velge mellom flere lærefag, blant annet kokk, institusjonskokk og servitør. Se fullstendig oversikt på Utdanningsdirektoratets nettsider.

Sørumsands tilbud innenfor restaurant- og matfag