Nyheter

Den gode Akershusskolen

Akershus fylkeskommune har gitt ut tre hefter og dokumentet "Praksisprinsipper for pedagogisk ledelse og læring" i forbindelse med satsningen på Den gode Akershusskolen: Heftene er Til elevene, til foresatte og til lærerne.

Elektrofag på Sørumsand i Gjør det!

Gjør det!-programmet har som mål å videreutvikle samarbeid innen fag- og yrkesrettet opplæring mellom Tyskland og Norge. Også i år har fire elever fra Vg2 elenergi på Sørumsand vært i Lübeck og jobbet i tyske bedrifter i to uker.

Herlig innsats i Holmenkollstafetten!

Sørumsand videregående skole stilte også i år lag i Holmenkollstafetten. Topp innsats av alle deltakere!

Tyske elever på Sørumsand vgs

Vi har i disse dager besøk av fire tyske elektro-elever innenfor Gjør det!-programmet fra Lübeck i Tyskland! Gjør det! er et EU-program som har som mål å styrke samarbeid mellom Norge og Tyskland innenfor utdanning og næringsliv.

Espen fikk 1. plass i sveisekonkurranse

Sørumsand fikk gode plasseringer i årets konkurranser. Espen Kristoffersen fikk 1. plass i Vg1 sveisekonkurranse.

Yrkeskonkurranse mekaniske fag

3. april er det klart for yrkeskonkurranse for mekaniske fag. Konkurransen arrangeres i år på Jessheim vgs. Elever på Vg1 Teknikk og industriell produksjon og Vg2 Industriteknologi kan delta. Fagene er sveising, maskinering og industrimekanikk.

Reiser til Swaziland 22. mars

Det er tre spente jenter som drar ned for å blant annet besøke barnebyen skolen støtter i Siteki. Elise Gangnes og Sofie Lingner fra Vg3 og lærer Heidi Gabrielsen.

Hjerteboller til alle på Valentinsdagen

600 elever og 100 ansatte - og alle fikk hjerteboller med rosa glasur. Dette har blitt en fast tradisjon på Valentinsdagen på Sørumsand.

140.217 innsamlet til Siteki

På Siteki-aksjonen 17. oktober ble det satt ny innsamlingsrekord med kr. 140.217 kroner. Pengene går til drifting av barnehagen i Siteki.

Datastyrt fresing

Sørumsand videregående tilpasser seg ny teknologi, og har stadig CNC-fresen i gang i undervisningen i Vg2 Industrteknologi på Teknikk og industriell produksjon .