Nyheter

De tre norske elevene blir møtt av en delegasjon fra Helderberg International School

Ta halve Vg2 i Sør-Afrika

Tre elever fra Vg2 Studiespesialisering startet denne uken som elever på Helderberg International School i Sør-Afrika. De ble møtt av elever de skal gå i klasse med. Legg merke til skoleuniformene!

VIP, veiledning og informasjon om psykisk helse

Skoleprogrammet VIP er en del av en nasjonal satsning om psykisk helse i skolen. Sørumsand videregående deltar i VIP også dette skoleåret.

Sørumsand videregående skole, den gamle skolen speiler seg i den nye

Informasjon til deg som skal søke skoleplass på Sørumsand

Vi har tilbud innenfor: Elektrofag, Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Teknikk og industriell produksjon, Service- og samferdsel, Studiespesialisering, Påbygg og et bredt tilbud innenfor Tilrettelagt opplæring.

Årets tur med SOS-barnebyer går til Zimbabwe

Elever på Sørumsand videregående skole har en årlig innsamlingsaksjon til inntekt for SOS-barnebyers arbeid i Siteki i Swaziland. I slutten av februar reiser Nora Engan til Afrika sammen med Siri Nordheim Sandbråthen og lærer Michéle Gabathulér.

Julebordssesong for Restaurant- og matfag

100 julebordsgjester fikk onsdag kveld hygge seg med julemat og et overdådig kake- og dessertbord som elever på Restaurant- og matfag hadde laget. Det tradisjonelle julebordet er et samarbeidsprosjekt mellom Vg1 og Vg2.

Renholderne på Sørumsand videregående skole. May, Noy, Nipa, Helene, Su, Stine og Bang- On. Dorota var ikke til stede når bildet ble tatt.

Renholdernes dag - Gratulerer med dagen!

Første mandag i desember er det renholdernes dag. Vi gratulerer alle skolens renholdere med dagen! Jobben dere gjør er uvurderlig for både elever og ansatte!

Snart klare for aksjon Siteki!

For femte år på rad samler Sørumsand-elever inn penger til SOS-barnebyers familieprogram i Siteki i Swaziland langt sør i Afrika.

Daniel Steen Hauge og Simen Grue Ulsrud (16) diskuterer om de skal skrive under på avtalen

Sørumsand videregående skole prøver å løse Syriakonflikten

Torsdag 12. november var en stor andel av elevene på Sørumsand kledd i dress eller pen drakt, og med dokumentmapper under armen - klare for møte i FNs sikkerhetsråd.

På bildet til venstre konkurreres det i stabling med truck. På bildet til høyre testes kjøreferdigheter og helse, miljø og sikkerhet.

Truckførerkurs - noe ledige plasser

Sørumsand vgs gjennomfører truckførerkurs i klassene T1, T2, T3 og T4 og har noen få ledige plasser på kurset som starter 27. november.

Gripende forfattermøte på Litteraturhuset

Påbyggklassene har hatt et sterkt møte med Marte Michelet - en av personene på Anders Behring Breiviks dødsliste.