Nå blir det fint ute

Liten gruppe TIP på tilrettelagt avdeling jobber sammen med vaktmester Roger med å gjøre skolens uteområder presentable.

Niklas Skevik (til venstre) fra Sørumsand fikk 1. plass, Salman Oriyakhel fra Vestby fikk 2. plass og Jon Arne Hagen fra Eidsvoll fikk 3. plass.

Niklas Skevik ble fylkesmester

Tirsdag 5. mai arrangerte Worldskills fylkesmesterskap i Vg2 Transport og logistikk på Vestby videregående skole. Fra Sørumsand deltok Niklas Skevik og Christian Hammer Pedersen.

Boller og vafler

I går kunne alle kjenne duften av nystekte vafler og nybakte boller på torvet. Det var tilrettelagt opplæring, liten gruppe som sto for vaffelsteking, bollebakst og salg.

Simen Grue Ulsrud (fra venstre), Mads Aanes Haugen, Daniel Steen hauge, Marius Bråthen og Carina Dragseth lager fremtidsmat.

Fremtidskonferansen på Sørumsand VGS

Elever på Sørumsand VGS har testet alt fra strikking og drikking til rakettoppskyting på fremtidskonferansen 5. og 6. mars 2015.

Den store lærerjakten

Akershus fylkeskommune søker de beste lærerne til videregående skoler og har 200 ledige stillinger fra 1. august 2015. Søknadsfrist til alle stillinger er 7. april 2015.

Kristine Rundtom (1RMB) Skedsmokorset og Mari Hoel (1RMA) Blaker på «10 retter for 40kr»
- Det var interessant å være med på å planlegge opplegget, hvordan vi skulle lage maten og hva vi skulle lage.

Hva synes du om Fremtidskonferansen?

Redaksjonen loddet stemningen på Fremtidskonferansen. Tekst og bilde er ved August H. Berntsen, Fredrick S. Knudsen og Tommy Jakobsen.

Delegasjonen som skal reise til Zimbabwe

Sørumsand-elever i Zimbabwe 6.-14. mars

Leder av Aksjon Siteki Karina Næss besøker Harare i Zimbabwe sammen med Lene T. Christensen og lærer Heidi Gabrielsen for å besøke flere av SOS-barnebyers prosjekter.

Reisebrev fra Lincoln-elevene

Skoleåret 2015/16 får 30 elever muligheten til å ta Vg2 studiespesialisering (ST) i Lincoln i England. Som en liten smakebit på hvordan opplegget fungerer reiste 9 elever reiste til Lincoln College fra 2 - 14. november som et pilotprosjekt for senere årsopphold.

Ungdata-undersøkelsen 2015 i Sørum - Informasjon til elever og foresatte

Elever på Sørumsand videregående deltar i uke 5 og 6 i Ungdata-undersøkelsen 2015. Resultatene fra undersøkelsen danner grunnlaget for ungdomspolitikken og forebyggende arbeid i Sørum.

Spenning og stort engasjement når faglærer Stine kjører i gang ukas kunnskapstest. - En morsom måte å repetere lærestoff på sier elevene.

Spenning, latter og læring

Det norske quiz-spillet Kahoot har 12 millioner brukere over hele verden. Mange av dem er amerikanske skoleelever, men spillet har selvsagt også norske brukere. Ikke minst Vg3-elever fra Sørumsand videregående skole!