Julebordssesong for Restaurant- og matfag

100 julebordsgjester fikk onsdag kveld hygge seg med julemat og et overdådig kake- og dessertbord som elever på Restaurant- og matfag hadde laget. Det tradisjonelle julebordet er et samarbeidsprosjekt mellom Vg1 og Vg2.

Renholderne på Sørumsand videregående skole. May, Noy, Nipa, Helene, Su, Stine og Bang- On. Dorota var ikke til stede når bildet ble tatt.

Renholdernes dag - Gratulerer med dagen!

Første mandag i desember er det renholdernes dag. Vi gratulerer alle skolens renholdere med dagen! Jobben dere gjør er uvurderlig for både elever og ansatte!

Snart klare for aksjon Siteki!

For femte år på rad samler Sørumsand-elever inn penger til SOS-barnebyers familieprogram i Siteki i Swaziland langt sør i Afrika.

Daniel Steen Hauge og Simen Grue Ulsrud (16) diskuterer om de skal skrive under på avtalen

Sørumsand videregående skole prøver å løse Syriakonflikten

Torsdag 12. november var en stor andel av elevene på Sørumsand kledd i dress eller pen drakt, og med dokumentmapper under armen - klare for møte i FNs sikkerhetsråd.

På bildet til venstre konkurreres det i stabling med truck. På bildet til høyre testes kjøreferdigheter og helse, miljø og sikkerhet.

Truckførerkurs - noe ledige plasser

Sørumsand vgs gjennomfører truckførerkurs i klassene T1, T2, T3 og T4 og har noen få ledige plasser på kurset som starter 27. november.

Gripende forfattermøte på Litteraturhuset

Påbyggklassene har hatt et sterkt møte med Marte Michelet - en av personene på Anders Behring Breiviks dødsliste.

Aksjon Siteki 2015

Aksjon Siteki er elevene ved Sørumsand vgs sin veldedighets-aksjon. Aksjonsdag i år er 27. november. Pengene går til SOS-barnebyers familieprogram i Siteki i Swaziland.

Skolevalget 2015

Tirsdag 8. september ble det avholdt skolevalg. Fremskrittspartiet, Høyre og Arbeiderpartiet fikk flest stemmer ved skolevalget på Sørumsand videregående skole

Den nye delen av skolen er forbundet med den gamle skolebygningen med en gangbru.

Møter med foresatte

Skolen arrangerer møter med foresatte. Elevene er også hjertelig velkomne. Ledelsen og elevenes personlige veiledere (kontaktlærere) vil være til stede. Velkommen :-)

Matematikk: Forståelse og forelskelse!

Mange elever synes matematikk er vanskelig. Vi har invitert førsteamanuensis Roger Antonsen fra Universitetet i Oslo. Han skal vise elevene at matematikk kan skape fascinasjon, undring og glede!