Inntrykk fra første kull Lincoln

Sørumsand videregående har for første gang hatt en klasse Vg2 studiespesialisering i Lincoln i Storbritannia. Her kan du lese litt om inntrykk og opplevelser helt på tampen av skoleåret.

Bruk av datamaskin på eksamen
?	Rettighet: Pexels.com

Sjekkliste for bruk av pc/mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Stiller ut i Fet folkebibliotek

7 elever som har spesialisert seg innenfor fotografi stiller ut bilder med tema "Leselyst". Utstillingen er hengt opp i Fet folkebibliotek som holder til i Herredshuset på Fetsund. Åpning var onsdag 4. mai.

Pølser og fotballkamp i solskinnet

Aktivitetskomiteen i elevrådet sto for grilling og saft, og den tradisjonelle fotballkampen mellom elever og lærere ble avviklet. Elevene har pleid å vinne, men i år vant lærerne 5-4.

Lærer Hanne Lund, Mads Aanes Haugen, Cecilie Bamer og Vibeke Nysveen Trana. Skoleuniform er obligatorisk!

Rapport fra Mads, Cecilie og Vibeke som tar halve Vg2 ST i Sør-Afrika

Tre elever fra Vg2 Studiespesialisering har siden januar vært elever ved Helderberg International School i Sør-Afrika. Les om hvordan de har det!

Bidrar med fuglekasser til kulturstien ved Bingsfoss

Tilrettelagt opplæring, liten gruppe har hengt opp 10 fuglekasser ved Bingsfoss-stranda.

Kuvert

Kokkespirene UB inviterer til fransk aften

Kokkespirene UB, elevbedriften til elevene i Vg2 Kokk og servitør arrangerer Fransk aften torsdag 7. april. På menyen står en 4-retters meny bestående av blant annet kamskjell, kalvefilet, ost og desserttallerken.

Einar Neefjes har som mål at flere av skolens elever og ansatte skal spise sunn og næringsrik mat fra skolens kantine.

Stadig nye retter med mye og god smak!

Einar Neefjes har nylig overtatt som kokk i kantina. Dette har mange merket, stadig nye retter og nye smaker - og flere matopplevelser skal det bli!

Tom stol ved arbeidsbord

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Hjerteboller på Valentinsdagen <3

Tradisjonen tro deler aktivitetskomiteen i elevrådet ut hjerteboller til alle elever og ansatte på Valentinsdagen. Riktignok er det to dager på forskudd, men Valentinsdagen må markeres!