Nyheter

Skole- og fylkeskonkurransen ble åpnet av Espen Lynne Amundsen fra World Skills Norway

Fylkesmesterskap og skolekonkurranse elektofag og teknikk og industriell produksjon

Onsdag 5. april arrangeres fylkesmesterskap for elever på Vg1 Elektrofag og Vg1 Teknikk og industriell produksjon på Sørumsand vgs. Syv skoler stiller med tilsammen 21 elever.

Fotokonkurranse #mittyrkesfag på Instagram – vinn kinobilletter!

5. april er det skolekonkurranse ved Sørumsand videregående skole. Manuell maskinering, sveising og industrimekaniker skal konkurrere om tittelen «fylkesmester». Vinneren blir fylkesmester og vil gå videre til skole-NM .

Advokat Bjørn Brodwall foreleser om erstatningsrett

Lærte elevene hvordan de kan bli rike på erstatningsrett

Vg2 rettslæreklassen hadde nylig besøk av advokat Bjørn Brodwall som foreleste i erstatningsrett.

Tyske yrkesfagelever på utveksling på Sørumsand

Gjør det!-elevene kom tilbake fra Lübeck på søndag og kom da i følge med 6 tyske utvekslingselever. De tyske elevene skal være i Norge i 3 uker og skal delta i norsk fagopplæring.

De norske utvekslingselevene sammen med faglærer Kenth Hammer og Marie-Christin Starck som jobber med mobilitet i Handwerkskammer Lübeck.

Elektro- og TIP-elever på utveksling i Lübeck

6 elever fra Vg2 Elenergi og Vg2 Industriteknologi er på 2-ukers utveksling hos Handwerkskammer Lübeck i Tyskland. Der de får delta i tysk fagopplæring.

Straff som fortjent?

To bekjente havner i samme seng - sterkt beruset. Hva skal egentlig til for å bli dømt i en sovevoldtektssak? Hva er riktig straff?

Norwegian Exchange Students visit Romond Vineyards and Bergkelder

De fire norske elevene på Helderberg College i Sør-Afrika har nylig vært med på druehøsten i Sør-Afrika. Dette var en del av opplegget i faget geografi.

Fredrik Devold-Nilssen og Andreas Herman Pedersen

Seier til Sørumsand vgs i elektrikerfaget

Onsdag 25. januar ble det avholdt fylkesmesterskap og uttak til NM i worldskills i elektrikerfaget ved Skedsmo videregående skole.

Friminutt

Sørumsand-elever har ankommet Sør-Afrika, tar vårsemesteret her

Fire elever i Vg2 Studiespesialisering er nå på plass i Sør-Afrika hvor de skal ta 2. semester av skoleåret. Elevene får all undervisning på engelsk - og en opplevelse for livet!

Velkommen til Trude Furuseth, skolens nye helsesøster

Trude Furuseth er skolens nye helsesøster og er til stede hver tirsdag. Trude er også til stede onsdager i partallsuker og fredager i oddetallsuker.