Nyheter

De norske utvekslingselevene sammen med faglærer Kenth Hammer og Marie-Christin Starck som jobber med mobilitet i Handwerkskammer Lübeck.

Elektro- og TIP-elever på utveksling i Lübeck

6 elever fra Vg2 Elenergi og Vg2 Industriteknologi er på 2-ukers utveksling hos Handwerkskammer Lübeck i Tyskland. Der de får delta i tysk fagopplæring.

Straff som fortjent?

To bekjente havner i samme seng - sterkt beruset. Hva skal egentlig til for å bli dømt i en sovevoldtektssak? Hva er riktig straff?

Norwegian Exchange Students visit Romond Vineyards and Bergkelder

De fire norske elevene på Helderberg College i Sør-Afrika har nylig vært med på druehøsten i Sør-Afrika. Dette var en del av opplegget i faget geografi.

Fredrik Devold-Nilssen og Andreas Herman Pedersen

Seier til Sørumsand vgs i elektrikerfaget

Onsdag 25. januar ble det avholdt fylkesmesterskap og uttak til NM i worldskills i elektrikerfaget ved Skedsmo videregående skole.

Friminutt

Sørumsand-elever har ankommet Sør-Afrika, tar vårsemesteret her

Fire elever i Vg2 Studiespesialisering er nå på plass i Sør-Afrika hvor de skal ta 2. semester av skoleåret. Elevene får all undervisning på engelsk - og en opplevelse for livet!

Velkommen til Trude Furuseth, skolens nye helsesøster

Trude Furuseth er skolens nye helsesøster og er til stede hver tirsdag. Trude er også til stede onsdager i partallsuker og fredager i oddetallsuker.

Pølsegrilling i lavvoen ved Solobservatoriet på Harestua

Fysikk 1-gruppa på stjernetur til Solobservatoriet

Første skoledag i det nye året dro Fysikk 1 på stjernetur til Solobervatoriet på Harestua. Der møtte gruppa astrofysiker Vegard Rekaa. Han delte villig sin kunnskap om stjerner, planeter og galakser.

Sørumsand videregående skole utvides med 250 elevplasser

Fylkestinget i Akershus vedtok 19. desember at Sørumsand videregående skole skal bygges om for å gi plass til 250 flere elever. Ombyggingen skal starte i juni 2017 og skal stå ferdig til skolestart høsten 2018.

Du kan fortsatt gi ditt bidrag til Sørumsand for Afrika-aksjonen

Kr 90 000 er foreløpig samlet inn av Sørumsand-elevene. Aksjonsleder Josefine Rødin er fornøyd med resultatet så langt, men vil fortsatt oppfordre alle til å bidra.

Elevrådet arrangerte hyggestund inne, treet ble tent ute

Torsdag 1. desember klokka 9.00 ble juletreet tent, elevrådet serverte pepperkaker og julerød saft, og barn fra Sørumsand barnehage sang julesanger for oss.