VIP makkerskap

Skoleprogrammet VIP Makkerskap fra skolestart

Et praktisk verktøy for bedre læringsmiljø. Gode relasjoner - godt læringsutbytte

Er du MK-elev fra høsten og lurer på hva slags PC de trenger å kjøpe?

Her er skolens anbefalinger

Har du spørsmål om inntak til videregående?

Informasjon om datoer i inntaksperioden

Tirsdag 20. august

Her er informasjon om oppstarttidspunkter første skoledag i august

Alexander Gjelsvik

Sørumsand vgs vinner Realfagsprisen 2019!

Maria Opperud og Alexander Gjelsvik Ravnager i VG3 deltok i konkurranse med 4 andre videregående skoler om Realfagsprisen 2019. Elevene holdt 7. mars selvvalgte foredrag av høy faglig kvalitet innenfor realfag på en fagdag ved Kunnskapsbyen på Kjeller.

-Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Sørumsand for Afrika - jobber for ny innsamlingsrekord

Aksjonskomiteen i Sørumsand for Afrika satser på å få med alle skolens elever for å slå fjorårets resultat i innsamlingsaksjonen fredag 24. november.

Elev- og lærerundersøkelsen gjennomføres i uke 46 og 47

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever og lærere får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen for å gjøre skolen bedre.

Ombygging for 250 flere elevplasser er i gang

Sørumsand videregående skole er i gang med omfattende innvendige ombyggingsarbeider som skal gi plass til 250 flere elever. Arbeidene skal være ferdige i august 2018.

Ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Elever på Vg1, Vg2 og Vg3 kan ta vaksine på skolen. Elevene får tilbud om vaksinen til kr. 320