18. august - Første skoledag etter sommerferien

Her finner du informasjon om oppstartstidspunkter første skoledag tirsdag 18. august.

Skoleparken i sommer

Bemanning på skolen i sommer

Lurer du på noe og får ikke svar på skolens sentralbordtelefon? Her finner du kontaktinformasjon i sommerferien.

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Ny rektor

Per Grahn blir ny rektor på Sørumsand videregående skole.

Ungdommens kritikerpris

Det som blir klasse 3STB til neste skoleår, har blitt plukket ut til å være en av juryklassene til neste års kritikerpris.

3STA 2020

Skoleavslutning for elever på Vg3

Snart er skoleåret ferdig og denne uken har elevene på Vg3 hatt avslutninger på skolen.

Lincoln College

Vg2 studiespesialiserende i Stobritania skoleåret 2020-2021

Utveksling til Lincoln er avlyst skoleåret 2020-21 grunnet koronasituasjonen. Utvekslingsprogrammet videreføres skoleåret 2021-22.

Eksamen og klage

Offentliggjøring av karakterer og klagefrister

Elever har rett til å klage på standpunktkarakterer i fag, og i orden og atferd. Elever i Vg2 YF og Vg3 har hurtigklagefrist 11.juni.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Bestilling av matpakke

Kantinen vil fortsatt være stengt, men elever og ansatte kan bestille ferdigpakket matpakke i Vipps.