Utdanningstorg 2014/15

2. og 3. desember arrangeres Utdanningstorg 2014/15 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Arrangør er Veiledningssenteret på Romerike i samarbeid med de videregående skolene i området.

2. g 3. desember arrangeres Utdanningstorg 2014/15 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Arrangør er Veiledningssenteret på Romerike i samarbeid med de videregående skolene i området.

Hva skal du velge?

Utdanningstorget på Romerike er populært – både for elever og foresatte, men også for bedrifter, opplæringskontorer og høyere utdanningsinstitusjoner som vil være med som utstiller for å gjøre ungdommenes valgmuligheter bedre kjent.

Veiledningssenteret Romerike har i samarbeid med videregående skoler ansvaret for Utdanningstorget 2014, og ønsker elever og foresatte velkommen til Norges Varemesse.

Alle utstillere bidrar til at elever/foresatte får:

• god kunnskap om alle utdanningsprogrammene i VGS
  • god kunnskap om valgmuligheter av videregående opplæring / lærlingordningen
  • god kunnskap om relevant og høyere utdanning
  • god kunnskap om yrker/arbeidsmuligheter i regionen
  • tilgang til lik informasjon og veiledning

Tidsramme for Utdanningstorget 2014

• Dato: Tirsdag 2.12 og onsdag 3.12