Service og samferdsel

Transport og logistikk Vg2 innenfor utdanningsprogrammet Service og samferdsel tilbys på Sørumsand. Som elev på dette tilbudet får du trafikalt grunnkurs, kjøretimer og mulighet for å ta truckførerbevis.

Transport og logistikk Vg2 på Sørumsand

Skolen har tilbudet Transport og logistikk Vg2 innenfor Service og samferdsel. Dette tilbudet har kryssløp fra Teknikk og industriell produksjon.

Det betyr at du kan komme fra Teknikk og industriell produksjon Vg1 eller du kan komme fra Service og samferdsel Vg1 når du søker Vg2 Transport og logistikk.

Trafikalt grunnkurs, kjøretimer og truckførerbevis

Vg2 transport og logistikk danner grunnlag for ulike lærefag du kan søke deg til etter Vg2. Disse er alle nært knyttet til kompetnase der du trenger kunnskap og ferdigeter innenfor kjøring av ulike typer kjøretøy.

Det er derfor ulike kompetansemål i læreplanen som er knyttet til trafikk, trafikksikkerhet og kjøring av ulike typer kjøretøy. I opplæringen din på Sørumsand får du trafikalt grunnkurs, en viss mengde kjøretimer og mulighet for å ta truckførerbevis.

Arbeidsmarkedet etter Transport og logistikk Vg2

Både innenfor transportfag og logistikkfag er det stort behov for arbeidskraft. I vår region som er nær Gardermoen er behovet ekstra stort. Om du planlegger utdanning innenfor dette yrkesfeltet har du særdeles gode muligheter for å få jobb etter endt utdanning.

Sørumsands tilbud innenfor Service og samferdsel