Bestilling av matpakke

Kantinen vil fortsatt være stengt, men elever og ansatte kan bestille ferdigpakket matpakke i Vipps.

På grunn av koronaviruset vil kantina fortsatt være stengt. Vi har derfor gjort det mulig for elever og ansatte å bestille matpakke med drikke fra kantina. Det vil være et variert utvalg slik at matpakken kan variere ut ifra hva man har lyst på. Bestilling og betaling skjer via Vipps.

All mat blir påsmurt og ferdig pakket i kantinekjøkkenet til kl. 1215. Elevene må spise maten i klasserommene de er i, eller utendørs. Bestilling må skje samme dag som du ønsker matpakke innen kl. 11. Etter dette vil du få beskjed om at appen er stengt for bestillinger.

Har du spørsmål, snakk med din faglærer eller PV.

Slik gjør du:

1.Finn frem til skolens vippsnummer: 583489 Sørumsand vgs - Kantine (Viken fylkeskommune)

2.Velg deretter "Utforsk butikken". Der vil du få en oversikt over hva du har mulighet for å bestille. Trykk på "+" for å legge varene i handlekurven. Du vil da se at handlekurven nederst legger til varen.

3.Når du har lagt alle varene du vil ha, trykker du på "Handlevogn". Da får du en oversikt over hva du har lagt til og hva du må betale.

4.Siste steg er betalingen. Når det er gjort sendes bestillingen automatisk.

Velkommen til vår "Vipps-butikk"!

Lurer du på hva du kan bestille? Gå inn i Vipps-appen og søk opp vårt vippsnummer. Du kan se på utvalget uten å gjennomføre en bestilling.