Kunne du tenke deg å ta et skoleår i England?

Alle elever som går studiespesialisering i Akershus har mulighet til å ta hele vg2 i Lincoln, England med støtte fra Lånekassa.

Alle studiespesialiseringselever i Akershus har mulighet til å ta hele vg2 i Lincoln, England med støtte fra Lånekassa. Du velger selv de programfagene du ville ha valgt i Norge, og året godkjennes slik at du starter på vg3 når du kommer hjem. Sørumsand videregående skole administrerer tilbudet og du kan fortsette på vg3 den skolen du går på. Alle elevene bor hos vertsfamilier. Dette tilbudet passer for deg som er faglig sterk, kan uttrykke deg godt på engelsk og som fint kan tilpasse deg en annen kultur.

Søknadsfrist gjennom vigo er 1.mars 2018.

For spørsmål om Lincoln kan du kontakte elisabeth.eikli@sorumsand.vgs.no eller Chad.edward.chapman@sorumsand.vgs.no

lynxfoto.weebly.com

Elisabeth Eikli