Aktivering av Viken-bruker

Viktig informasjon til alle våre elever

Lincoln College

Vg2 studiespesialiserende i Stobritania skoleåret 2020-2021

Utveksling til Lincoln er avlyst skoleåret 2020-21 grunnet koronasituasjonen. Utvekslingsprogrammet videreføres skoleåret 2021-22.

Eksamen og klage

Offentliggjøring av karakterer og klagefrister

Elever har rett til å klage på standpunktkarakterer i fag, og i orden og atferd. Elever i Vg2 YF og Vg3 har hurtigklagefrist 11.juni.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Bestilling av matpakke

Kantinen vil fortsatt være stengt, men elever og ansatte kan bestille ferdigpakket matpakke i Vipps.

Washing hands

Retningslinjer for delvis åpning av skolen

Mandag 27.april starter skolen med praktisk undervisning for Vg2 Yrkesfag.

Student med PC

Informasjon til elever og foresatte - oppdatert 14.april

Opplæringen fortsetter på digitale arenaer, men fra 27.april åpnes det for opplæring i programfag for Vg2 yrkesfag på skolen.

EKSAMEN AVLYST

Eksamen for elever er avlyst, eksamen for privatister gjennomføres

elementa1

Opplæringen på Sørumsand vgs på digitale læringsplattformer.

Skolen bruker It`s learning eller Teams som læringsplattformer. I tillegg kan den enkelte faglærer benytte andre digitale plattformer for å gi elevene best mulig opplæring.

student

Trenger du å hente bøker eller annet nødvendig utstyr på skolen?

Elever som har behov for å hente bøker og annet nødvendig utstyr kan ta kontakt med skolens sentralbord på 63 86 76 00 eller e-post sorumsandvgs@viken.no