Bok og eple

Frist for å levere lærebøker er siste skoledag, fredag 21. juni

Etter dette er det ikke mulig å levere tilbake bøker og faktura vil bli sendt ut.

Elever i parken i mai

Offentliggjøring av karakterer og klagefrister

Skolen har laget en oversikt over når elevene kan se sine standpunktkarakterer på SkoleArena, inkludert karakterer i orden og atferd.

Alexander Gjelsvik

Sørumsand vgs vinner Realfagsprisen 2019!

Maria Opperud og Alexander Gjelsvik Ravnager i VG3 deltok i konkurranse med 4 andre videregående skoler om Realfagsprisen 2019. Elevene holdt 7. mars selvvalgte foredrag av høy faglig kvalitet innenfor realfag på en fagdag ved Kunnskapsbyen på Kjeller.

Henrik Foss og Roy Tørres Larsen

Dyktige elever i skoleNM for bakere

Fredag 8.3. ble et arrangert Fylkesmesterskap for bakere på skolen. Deltakere herfra var Henrik Foss og Roy Tørres Larsen. Henrik vant og skal representere Akershus i NM 1.-2. april. Roy kom på 2. plass.

Håkon, Sebastin og Tobias går i 2PIA, Arek og Robin i 2ELA og Emil i 2ELB

Yrkesfagelever i samarbeidsprosjektet - Gjør det!

Hvert år reiser et knippe elever fra Vg2 TP og EL til Lübeck i Tyskland for å hospitere i tyske bedrifter. Bildet viser en forventningsfull gjeng som er klar for å komme igang

Ungdataundersøkelsen i Akershus

I uke 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole. På Sørumsand vgs skal elevene svare på undesøkelsen i uke 11

Eksamen våren 2019

Eksamensplaner for våren 2019, Klikk deg inn for å se egne planer for yrkesfag, medier- og kommunikasjon og studiespesialiserende. På skriftlig eksamen møter du opp på skolen kl 08:30

-Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Sørumsand for Afrika - jobber for ny innsamlingsrekord

Aksjonskomiteen i Sørumsand for Afrika satser på å få med alle skolens elever for å slå fjorårets resultat i innsamlingsaksjonen fredag 24. november.

Elev- og lærerundersøkelsen gjennomføres i uke 46 og 47

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever og lærere får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen for å gjøre skolen bedre.