Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober

Alle har en psykisk helse

Christian Berg Nilsen fra Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon var først ut med sin presentasjon.

Bransjetreff for yrkesfag

Onsdag 18.september ble det arrangert bransjetreff for yrkesfagene Teknikk og industriell produksjon og Elektrofag.

Utveksling i Sør-Afrika

Etter informasjonsmøter både for foresatte og elever er søknadsprosessen for utveksling til Helderberg International School i Cape Town våren 2020 i gang.

Glomma

Fravær - problem med registrering

Det er flere problemer med registrering av fravær. Vi er kjent med problemene og jobber med å rette opp, men det vil ta noe tid før dette er i orden.

Oppstilling for skolebygget

Sørumsand videregående skole på forsiden av Indian Concrete Journal

I august hadde vi besøk av en delegasjon fra India som ønsket å lære om gjenvinning av byggavfall og hvordan de resirkulerte materialene best kan anvendes.

Sindre Økern i 2STB avgir sin stemme.

Resultatet fra skolevalget er klart

Onsdag 4.september ble det avholdt skolevalg for elevene. Her kan du se resultatene.

Hanna, Marthe og Mia er klar for et år i Lincoln

Lykke til med et skoleår i England

Sørumsand vgs tilbyr Vg2 studiespesialisering i Lincoln i England, og 30. august var siste møtedag før avreise for årets kull

Paneldebatten er i gang

Skolevalg onsdag 4.september

I forkant av skolevalget ble det arrangert paneldebatt og valgtorg i Bingsfosshallen

VIP makkerskap

Skoleprogrammet VIP Makkerskap fra skolestart

Et praktisk verktøy for bedre læringsmiljø. Gode relasjoner - godt læringsutbytte

-Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.