Transport og logistikk Vg2 [Hopp til innhold]

Service og samferdsel (Tilbys ikke)

Transport og logistikk Vg2

Programfagene i transport og logistikk gir kompetanse innen logistikk, planlegging og transport av varer og personer. Programfagene skal legge grunnlaget for miljøvennlige og effektive transport- og logistikktjenester, som er i samsvar med gjeldende norsk og europeisk regelverk.

Transport og logistikk Vg2 på Sørumsand

Sørumsand har en klasse innenfor Transport og logistikk Vg2. I programfagene skjer mye av opplæringen som praktisk opplæring i grupper på 15 elever eller færre.

I enkelte fellesfag - norsk, engelsk samfunnsfag og kroppsøving - gis opplæringen i større grupper.

Trafikalt grunnkurs, kjøretimer og truckførerbevis

Som en del av opplæringenn får elevene trafikalt grunnkurs og gratis kjøretimer som en del av opplæringen.

Skolen har store fine øvingsområder hvor de lærer å kjøre truck og det gis mulighet for å ta truckførerbevis.

Muligheter etter transport og logistikk Vg2

Etter fullført Transport og logistikk Vg2 kan du søke deg til logistikkfaget eller til yrkessjåførfaget. Etter endt læretid kan du ta fagbrev som logistikkoperatør eller yrkessjåfør.

Transport- og logistikkbransjen har mangel på arbeidskraft, og det er gode muligheter for å få fast jobb etter endt utdanning.

Sørumsands tilbud på Service og samferdsel