Medier og kommunikasjon [Hopp til innhold]

Medier og kommunikasjon

Liker du å jobbe med praktiske oppgaver? Er du opptatt av fotografering, filmskapning eller grafisk design? På medier og kommunikasjon får du mulighet til å utvikle deg faglig og sosialt på en kreativ, utfordrende og motiverende måte. I tillegg får du studiekompetanse.

Medier og kommunikasjon på Sørumsand

Drømmer du om en jobb i mediebransjen? Eller vil du bare lære mer om å kommunisere tydelige budskap i en digital tidsalder - og få studiekompetanse på kjøpet? Da er MOK på Sørumsand stedet for deg! Som elev på MOK, går du en spennende og kreativ skolehverdag i møte.

Som elev på Medier og kommunikasjon på Sørumsand møter du dyktige lærere. Du vil jobbe med ulike redigeringsprogram for bilder, lyd, video og grafisk design. Skolen kan tilby deg et mangfold av utstyr som digitale speilreflekskameraer, digitale tegnebrett og profesjonelt lydutstyr.

Skolen har spesialrom som fotostudio, tv-studio for flerkameraproduksjon, mørkerom, lydstudio og egne redigeringsrom.

Studiekompetanse

Fra høsten 2016 ble medier og kommunikasjon (MOK) et studieforberedende utdanningsprogram. Det vil si at du etter tre år på MOK får generell studiekompetanse og kan søke deg inn på høyskoler og universiteter.

Muligheter etter medier og kommunikasjon

Det er vanlig innen mediebransjen å se på yrket sitt som en livsstil, og mange velger bransjen fordi de har en skapertrang og fordi det gir muligheter for å påvirke samfunnsutviklingen.

Det finnes et mangfold av yrker innen mediebransjen. Du kan blant annet bli journalist, fotograf, regissør, tv-fotograf, redigerer, grafisk designer, webdesignere eller informasjonsrådgiver.  De ferdigheter og den kunnskapen du går ut med etter å ha gått på medier og kommunikasjon, vil være relevant og nyttig innen mange ulike yrker, også yrker vi enda ikke kjenner til.

Velkommen til en spennende, kreativ og praktisk skolehverdag

Sørumsands tilbud på medier og kommunikasjon