Elenergi Vg2

Et moderne samfunn trenger sikre og velfungerende elektriske systemer. Opplæringen i elenergi skal medvirke til å dekke samfunnets behov for kompetanse innenfor fagområdet.

Elenergi Vg2 på Sørumsand

I programfagene innenfor elektro får du opplæring i klasse på 15 elever. I enkelte fellesfag - norsk, engelsk samfunnsfag og kroppsøving - gis opplæringen i større grupper.

I programfagene veksler undervisningen mellom teori og praktiske øvelser. På Vg2 er det 4 uker utplassering i bedrift.

Internasjonalt prosjekt med Tyskland

Elektrofag på Sørumsand har internasjonalt samarbeid med Handwerkskammer Lübeck i Tyskland gjennom Gjør det!-programmet. 4 elever fra Elenergi Vg2 pleier hvert år å være på et 2-ukers opphold i en tysk elektrobedrift. Elever fra Tyskland kommer til Norge på tilsvarende besøk.

Muligheter etter Elenergi Vg2

Fag du kan utdanne deg i etter Elenrgi Vg2 er blant annet elektriker, energimontør og heismontør. Se alle mulighetene på vilbli.no

Sørumsands tilbud i elektrofag