Fagdokumentasjon

Elever Alle elever mottar fagdokumentasjon (kompetansebevis eller vitnemål) ved skoleårets slutt. Dette blir sendt hjem til den postadresse skolen har registrert. Elever som har hatt høsteksamen, vil få tilsendt fagdokumentasjon hjem når resultatene foreligger.

Karakterutskrift

Dette lager du selv direkte fra privatistweb: velg 'Karakterutskrift' i venstremenyen etter at du har logget deg inn på privatistweb.no med ditt brukernavn (fødselsnummer) og det passord du benyttet da du meldte deg opp til eksamen.

Trenger du nytt vitnemål/kompetansebevis?

Skolen kan utstede ny dokumentasjon til deg hvis du har mistet det du fikk.  Du må da sende oss en e-post med fullt navn, adresse, fødselsnummer, telefonnummer, hvilke år du var elev/privatist (alle år må oppgis), samt hvilket utdanningsprogram/studieretning. Vi kan ikke utstede nytt vitnemål/kompetansebevis til deg med mindre alle opplysningene blir gitt.

Send opplysningene til post@sorumsand.vgs.no.

Vår behandlingstid vil være avhengig av skolens aktiviteter forøvrig.