Hjerteboller på Valentinsdagen <3

Tradisjonen tro deler aktivitetskomiteen i elevrådet ut hjerteboller til alle elever og ansatte på Valentinsdagen. Riktignok er det to dager på forskudd, men Valentinsdagen må markeres!

Vinnerne av beste totale løsning på oppdrag fra Rainpower

Fremtidskonferansen 2016 - Innovasjonscamp

Dette året ble fremtidskonferansen arrangert som en innovasjonscamp. Skolens elever var delt inn i grupper og jobbet med nytenking og innovasjon hele dagen.

Slettes

Fremtidskonferansen 2016 - Innovasjonscamp

535 elever, 36 grupper, 8 timers arbeid, 6 oppdragsgivere! Dette er konseptet når alle elever onsdag 3. februar skal delta på innovasjonscamp!

Fremtidskonferansen 2016 - Gründercamp

Sørumsand videregående skole har dette året planlagt sin fremtidskonferanse som en innovasjonscamp. Elevene skal konkurrere om beste løsning for 6 lokale oppdragsgivere.

Kristian Aslesen fra 2EEA får overrakt diplom av rektor for første plass i skolekonkurransen for elektrofag

Kristian Aslesen vant skolekonkurransen i elektrofag

Fredag 22. januar ble vinneren av skolekonkurransen i elektrofag kåret. Gratulerer til Kristian Aslesen i 2EEA med førsteplassen.

Elevguidene fikk med seg grupper av elever slik at de fikk informasjon om skolens ulike tilbud.

Åpen dag på Sørumsand

10. klasse-elever fra forskjellige ungdomsskoler på Romerike var i dag på Åpen dag på Sørumsand. De ble fulgt rundt av våre superflinke elevguider, og fikk mye informasjon om skolens tilbud.

De tre norske elevene blir møtt av en delegasjon fra Helderberg International School

Ta halve Vg2 i Sør-Afrika

Tre elever fra Vg2 Studiespesialisering startet denne uken som elever på Helderberg International School i Sør-Afrika. De ble møtt av elever de skal gå i klasse med. Legg merke til skoleuniformene!

VIP, veiledning og informasjon om psykisk helse

Skoleprogrammet VIP er en del av en nasjonal satsning om psykisk helse i skolen. Sørumsand videregående deltar i VIP også dette skoleåret.

Sørumsand videregående skole, den gamle skolen speiler seg i den nye

Informasjon til deg som skal søke skoleplass på Sørumsand

Vi har tilbud innenfor: Elektrofag, Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Teknikk og industriell produksjon, Service- og samferdsel, Studiespesialisering, Påbygg og et bredt tilbud innenfor Tilrettelagt opplæring.