Tyske yrkesfagelever på utveksling på Sørumsand

Gjør det!-elevene kom tilbake fra Lübeck på søndag og kom da i følge med 6 tyske utvekslingselever. De tyske elevene skal være i Norge i 3 uker og skal delta i norsk fagopplæring.

De norske utvekslingselevene sammen med faglærer Kenth Hammer og Marie-Christin Starck som jobber med mobilitet i Handwerkskammer Lübeck.

Elektro- og TIP-elever på utveksling i Lübeck

6 elever fra Vg2 Elenergi og Vg2 Industriteknologi er på 2-ukers utveksling hos Handwerkskammer Lübeck i Tyskland. Der de får delta i tysk fagopplæring.

Straff som fortjent?

To bekjente havner i samme seng - sterkt beruset. Hva skal egentlig til for å bli dømt i en sovevoldtektssak? Hva er riktig straff?

Norwegian Exchange Students visit Romond Vineyards and Bergkelder

De fire norske elevene på Helderberg College i Sør-Afrika har nylig vært med på druehøsten i Sør-Afrika. Dette var en del av opplegget i faget geografi.

Fredrik Devold-Nilssen og Andreas Herman Pedersen

Seier til Sørumsand vgs i elektrikerfaget

Onsdag 25. januar ble det avholdt fylkesmesterskap og uttak til NM i worldskills i elektrikerfaget ved Skedsmo videregående skole.

Friminutt

Sørumsand-elever har ankommet Sør-Afrika, tar vårsemesteret her

Fire elever i Vg2 Studiespesialisering er nå på plass i Sør-Afrika hvor de skal ta 2. semester av skoleåret. Elevene får all undervisning på engelsk - og en opplevelse for livet!

Velkommen til Trude Furuseth, skolens nye helsesøster

Trude Furuseth er skolens nye helsesøster og er til stede hver tirsdag. Trude er også til stede onsdager i partallsuker og fredager i oddetallsuker.

Pølsegrilling i lavvoen ved Solobservatoriet på Harestua

Fysikk 1-gruppa på stjernetur til Solobservatoriet

Første skoledag i det nye året dro Fysikk 1 på stjernetur til Solobervatoriet på Harestua. Der møtte gruppa astrofysiker Vegard Rekaa. Han delte villig sin kunnskap om stjerner, planeter og galakser.

Sørumsand videregående skole utvides med 250 elevplasser

Fylkestinget i Akershus vedtok 19. desember at Sørumsand videregående skole skal bygges om for å gi plass til 250 flere elever. Ombyggingen skal starte i juni 2017 og skal stå ferdig til skolestart høsten 2018.

Du kan fortsatt gi ditt bidrag til Sørumsand for Afrika-aksjonen

Kr 90 000 er foreløpig samlet inn av Sørumsand-elevene. Aksjonsleder Josefine Rødin er fornøyd med resultatet så langt, men vil fortsatt oppfordre alle til å bidra.