Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Akershus fylkeskommune har laget en kampanje-video for å vise de mange jobb-mulighetene man har om man velger yrkesfaglig utdanning.

– Kampanjen er en av satsningene i Yrkesfagløftet hvor vi har som mål å øke andel elever som søker yrkesfag. Med denne filmen ønsker vi å vise ungdommen og foreldre at veien til drømmejobben kan oppnås ved å søke yrkesfag, forteller John Arve Eide, fylkesdirektør for videregående opplæring.

Akershus fylkeskommune er ansvarlig for alle videregående skoler i Akershus, og ønsker at flest mulig skal finne sin drømmejobb. Derfor har fylkeskommunen laget en kampanje-video som legges ut på fylkeskommunens Facebook-side, for å vise muligheter og drømmer som kan oppnås ved å velge yrkesfag.

På Sørumsand vgs kan du velge mellom disse yrkesfagene:

Følg lyden til drømmejobben

I Akershus fylkeskommune kan elevene velge mellom yrkesfaglige utdanningsprogram som Bygg- og anleggsteknikk, Design og håndverk / medieproduksjon, Elektrofag, Helse- og oppvekstfag, Naturbruk (med mulighet for studieforberedende Vg3), Restaurant- og matfag, Service og samferdsel og Teknikk og industriell produksjon. Med mulighet for å utdanne seg til 170 forskjellige yrker innen yrkesfag, er det stor sjanse for at alle elever finner sin lidenskap her.

Søknadsfristen er 1. mars. Del gjerne videoene i ditt nettverk!

Få inspirasjon på www.vilbli.no. Søkningen foregår på www.vigo.no.