Sørumsand vgs tilbyr vg2 i Lincoln, England - med stipend fra Lånekassa

Her kan du få vite mer om muligheten til å ta Vg2 i England gjennom tilbudet Sørumsand videregående skole administrerer

Alle studiespesialiseringselever i Akershus har mulighet til å ta hele vg2 i Lincoln, England med støtte fra Lånekassa. De velger programfag de ville ha valgt i Norge, og året godkjennes slik at elevene starter på vg3 når de kommer hjem.

Sørumsand vgs. administrerer tilbudet og elevene kan fortsette på vg3 på avsenderskolen. Alle elevene bor hos vertsfamilier. Dette tilbudet passer for elever som er faglig sterke, kan uttrykke seg godt på engelsk og som kan tilpasse seg en annen kultur.

I desember 2018 var det  informasjonsmøte om Lincoln for elever og foresatte på Sørumsand vgs.
Søknadsfrist gjennom Vigo er 1.mars 2018. Mer informasjon om tilbudet finner dere her.

For spørsmål om Lincoln kan man kontakte hanne.solveig.lund@sorumsand.vgs.no  eller chad.chapman@sorumsand.vgs.no

Anne Haugen Tronvoll

Studieleder studiespesialisering