Krafttak mot kreft - Gi for livet

Årets russ arrangerer innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft mandag 5. mars. Målet er kr 25 000,- Klikk deg inn på lenken i artikkelen og se hvilken sum de har kommet opp i nå.

Dessverre kjenner de fleste av oss noen som har blitt rammet av kreft. Om det er vår mor, far, besteforeldre, søster/bror, medelev eller en venn. Vi vil i år støtte kreftforeningens tiltak av forskning på senskader! Eksempler på senskader er skadet fertilitet slik at vedkomne ikke kan få barn, bevegelse- og muskelskader, nerveskader og mer. Dette forekommer av selve kreften eller behandlingen, som strålebehandling, kirurgi, cellegift eller hormonbehandling.

Mandag 5.mars er det klart for innsamling til dette prosjektet. Alle pengene går til forskningen av senskader og er med på at tidligere kreftrammede slipper å leve med disse plagene som påvirker livskvalitet og hverdagsliv i stor grad. Vi håper DU vil være med og gå med oss! Bruk to timer av kvelden 5.mars på å gå med bøsse for noen du kjenner eller for å støtte kreftforeningen. Hvert bidrag teller.

For å melde seg på aksjonen vil det komme påmeldingsskjemaer i klassen som tillitsvalgte leverer ut. Der skriver du navn, klasse og hvor du bor (Sørum, Skedsmo, Lørenfallet etc.) På denne måten vet vi sånn ca. hvor mange som skal gå. Selv om du ikke er russ i år, vil vi veldige gjerne at alle som kan, går. Vil du gå, men ikke fikk meldt deg på? Møt opp direkte på torget klokka 17, så vil du få utlevert en bøsse der – selv om du ikke er påmeldt går det selvfølgelig bra! Du kan også få et eget klistremerke der du kan skrive på hvem akkurat DU vil gå for.

Har du ikke mulighet til å gå? Gå inn på vår digitale innsamlingsbøsse og gi ditt bidrag!
http://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/5-7655#.WmhjMgYFGgg.facebook