Sørumsand vgs vinner Realfagsprisen 2019!

Maria Opperud og Alexander Gjelsvik Ravnager i VG3 deltok i konkurranse med 4 andre videregående skoler om Realfagsprisen 2019. Elevene holdt 7. mars selvvalgte foredrag av høy faglig kvalitet innenfor realfag på en fagdag ved Kunnskapsbyen på Kjeller.

De 10 beste realfagselevene ved Rælingen vgs, Skedsmo vgs, Bjertnes vgs, Lillestrøm vgs og Sørumsand vgs var samlet til prisutdeling ved Lillestrøm vgs 21. mars. Det ble delt ut priser, diplom og bøker av ordfører Øyvind Sand fra Rælingen, og Alexander Gjelsvik Ravnager fra Sørumsand vgs vant prisen på 10 000 kroner som beste elev fra de konkurrerende skolene.

Realfagsprisen er et samarbeid mellom Rotary klubber på Romerike og bedrifter i Kunnskapsbyen Lillestrøm.