Produserer insekthotell og fuglekasser for salg

Elevene på tilrettelagt opplæring mindre grupper produserer ulike typer varer som ledd i sin opplæring. På våren er det spesielt insekthotell og fuglekasser de kan tilby.

Sørumsand-elever hjelper ROAF med å få flere til å pante flasker

På Nedre Romerike blir flasker til en verdi av 3 millioner kroner kastet i restavfallet hvert år. Elever fra Restaurant- og matfag har på oppdrag fra Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) jobbet med ideer til å øke pantingen.

SVGS-treats inneholder blant annet viktig info som

Fremtidskonferansen 2017 ble en suksess!

Svgs-treats, fredagsfaddere og midttime-aktiviteter. Dette er bare noen  av ideene som ble utviklet under innovasjonscampen på Fremtidskonferansen 2017 på Sørumsand vgs 28. mars.

Viktig å beskytte seg!

Hvordan fungerer atomreaktoren på Kjeller?

Onsdag 29.4 var fysikk 1-klassen på besøk på Institutt for energiteknikk (IFE) på Kjeller. Klassen fikk omvisning i atomreaktoren og foredrag om hvordan reaktoren brukes.

Gratulerer til de stolte vinnere på fylkes- og skolekonkurransen

Onsdag 4. april arrangerte Sørumsand vgs skole- og fylkesmesterskap innenfor Vg1 Elektrofag, Vg1 Teknikk og industriell produksjon og Vg2 Industriteknologi. Høy innsats og stor spenning før vinnerne ble kåret.

Skole- og fylkeskonkurransen ble åpnet av Espen Lynne Amundsen fra World Skills Norway

Fylkesmesterskap og skolekonkurranse elektofag og teknikk og industriell produksjon

Onsdag 5. april arrangeres fylkesmesterskap for elever på Vg1 Elektrofag og Vg1 Teknikk og industriell produksjon på Sørumsand vgs. Syv skoler stiller med tilsammen 21 elever.

Fotokonkurranse #mittyrkesfag på Instagram – vinn kinobilletter!

5. april er det skolekonkurranse ved Sørumsand videregående skole. Manuell maskinering, sveising og industrimekaniker skal konkurrere om tittelen «fylkesmester». Vinneren blir fylkesmester og vil gå videre til skole-NM .

Advokat Bjørn Brodwall foreleser om erstatningsrett

Lærte elevene hvordan de kan bli rike på erstatningsrett

Vg2 rettslæreklassen hadde nylig besøk av advokat Bjørn Brodwall som foreleste i erstatningsrett.

Tyske yrkesfagelever på utveksling på Sørumsand

Gjør det!-elevene kom tilbake fra Lübeck på søndag og kom da i følge med 6 tyske utvekslingselever. De tyske elevene skal være i Norge i 3 uker og skal delta i norsk fagopplæring.

De norske utvekslingselevene sammen med faglærer Kenth Hammer og Marie-Christin Starck som jobber med mobilitet i Handwerkskammer Lübeck.

Elektro- og TIP-elever på utveksling i Lübeck

6 elever fra Vg2 Elenergi og Vg2 Industriteknologi er på 2-ukers utveksling hos Handwerkskammer Lübeck i Tyskland. Der de får delta i tysk fagopplæring.